'The Comedian' met Robert De Niro vindt eindelijk een regisseur

Na het verlies van Martin Scorsese en Sean Penn mag Mike Newell (Donnie Brasco) 't proberen.

Robert De Niro zit al sinds 2011 op een script te azen dat hij graag tot stand ziet komen en nu lijkt zijn wens eindelijk uit te komen. Het project, The Comedian, zou eerst door Martin Scorsese onderhanden genomen worden. Toen dit niet door ging werd Sean Penn in de regiestoel geplaatst. Ook die plannen raakten mettertijd in de versukkeling. Slashfilm rapporteert nu dat de dramafilm snel aan het oprukken is, nu regisseur Mike Newell (Donnie Brasco) de taak heeft gekregen om de film te schieten. Daarnaast zou De Niro zich al aan het voorbereiden zijn op de opnames die in november van start zullen gaan.

In The Comedian zal De Niro een tierende komiek spelen, genaamd Jackie Burke, die zijn verloren faam wil opwekken. Wanneer hij tijdens een show iemand uit het publiek per ongeluk op het hoofd raakt met zijn microfoon, krijgt hij een taakstraf toegewezen. Zodra hij de betoverende en provocerende Harmony (Kristen Wiig) ontmoet, staat zijn leven op z'n kop.

Het scenario is geschreven door Art Linson (What Just Happend). Laatstgenoemde werd bijgestaan door komediant en roastmaster Jeffrey Ross.

NieuwsFilm

meest populair