Meer beelden Ridley Scotts 'The Martian'

Matt Damon is gestrand op Mars. Kan hij overleven?

Gisteren waren er de eerste foto's van Ridley Scotts The Martian. Via Entertainment Weekly en People zijn er nu nog meer beelden vrijgegeven van de film. The Martian is gebaseerd op een gelijknamig boek van Andy Weir, die er in eerste instantie geen uitgever voor kon vinden. Uiteindelijk lukte dat toch en werd het erg positief ontvangen. Het boek staat bekend om zijn humor en is ook nog eens realistisch.

De hoofdrol in de film is er voor Matt Damon. Hij speelt een plantkundige die mee is gereisd naar Mars om onderzoek te doen. Tijdens een grote storm raakt hij gescheiden van zijn team en blijft hij alleen achter op de planeet. Zijn team besluit de planeet te verlaten, denkend dat hij dood is, maar komt er "twee en een halve maand later achter dat hij nog leeft," aldus Ridley Scott. Maar lang zal hij niet meer overleven, want hij heeft maar levensmiddelen voor 28 dagen. "En dat is ales alles goed gaat." The Martian gaat vooral over hoe hij kan overleven.

Naast Damon, die de rol van Mark Watney speelt, zijn er in de film ook rollen voor Kate Mara (Beth Johanssen), Jessica Chastain (Melissa Lewis), Kristen Wiig (Annie Montrose) en Sebastian Stan (Chris Beck). Hieronder de foto's. De film zelf gaat in Nederland op 26 november in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair