POLL: Transformers Cinematic Universe

Welke Transformers-film wil jij graag zien komende jaren?

Afgelopen week doken er weer twee berichten op over het zogenaamde 'Transformers Cinematic Universe', welke een verdieping moet geven aan de vier reeds verschenen Transformers-films van Michael Bay. Naast dat er gewoon vervolgsfilms in die filmfranchise blijven uitkomen, gaan er waarschijnlijk een prequel (Transformers One) en spin-offs verschijnen. Hieronder twee POLLs over de toekomst van de Transformers.

De eerste POLL focust zich op het 'Transformers Cinematic Universe' in zijn geheel. Uiteraard lijkt redelijk vast te staan dat Bay in 2017 op de proppen komt Transformers 5, maar wat als jij de keuze zou hebben; wat voor Transformers-film zie jij het liefst verschijnen?

De tweede POLL focust zich op de spin-off films. Welke robot zou jij als eerste een eigen film geven? Hieronder een aantal opties, met reeds 'actieve' robots uit de bestaande Transformers-films van Michael Bay. Uiteraard kan je de optie 'anders, namelijk...' aanvinken en in de reacties laten blijken welke robot jij graag als eerste ziet in een spin-off.



NieuwsFilm

meest populair