Positieve eerste reacties 'Jurassic World'

En keert regisseur Colin Trevorrow terug voor een eventueel vervolg?

Afgelopen week beleefde Jurassic World zijn wereldpremière en nu zijn de eerste berichten over de film naar buiten gekomen. Onderaan dit bericht hebben we een aantal van de eerste reacties geplaatst, die de ontvangst van de film tot dusverre wel samenvatten. Daarnaast hebben we nieuws voor degenen die hopen dat Colin Trevorrow terugkeert voor een eventueel vervolg.

Dat zal niet het geval zijn, blijkens wat de regisseur zelf vertelde. "Jurassic Park is net als Star Wars," vertelde hij. "Verschillende regisseurs kunnen een andere smaak geven aan elke film. Ik zal me ermee bezig houden, maar niet als regisseur." En dat vervolg lijkt er wel te komen, aangezien de film alleen al voor de Verenigde Staten op een openingsweekend van 100 miljoen dollar staat.

De film gaat al op 11 juni in première in Nederland, Hoofdrollen zijn er voor Chris Pratt, Bryce Dalles Howard, Ty Simpkins en Nick Robinson. Jurassic World speelt zich 22 jaar na het origineel af en vindt plaats in een volledig functioneel park. Daar lopen de bezoekerscijfers terug en daarom geeft de eigenaar opdracht tot het maken van een geheel nieuwe dinosaurus. Dat wordt de Indominus Rex, die sneller, slimmer en gevaarlijker is dan de T-Rex. Maar dan slaat het beest los en gaat de boel flink mis.







NieuwsFilm

meest populair