'Boyhood'-regisseur nieuwste film krijgt titel 'Everybody Wants Some'

Er is ook een plot van het spirituele vervolg op 'Dazed and Confused' onthuld.

Richard Linklater (Before Sunset, Before Midnight) heeft na zijn laatste succes hard gas gegeven. In 2013 gaf hij aan een 'vervolg' op Dazed and Confused te willen maken - plannen die inmiddels al voltooid zijn. Begin dit jaar schoot hij de film onder de titel That's What I'm Talking About. Momenteel ondergaat de film diverse screentesten om te zien hoe hij bevalt, en Slashfilm heeft aan het licht gebracht dat er een nieuwe naam aan het project geschonken is. Ook hebben ze het plot met ons gedeeld.

Het spirituele vervolg draagt nu de naam Everybody Wants Some, vernoemt naar een muzieknummer van de rockband Van Halen, welke in 1980 uitkwam. Het verhaal speelt zich in hetzelfde jaartal af en vindt plaats op de campus van een universiteit. De komedie draait om een groep vrienden die met vrijheid en verantwoordelijkheid moeten omgaan tijdens een weekend waarbij geen volwassen toezicht zal zijn.

The Film Stage berichtte het nieuws als eerst en gaf weg dat we muziek konden verwachten van o.a. Talking Heads, Pat Benatar, Blondie en Devo. Regisseur Linklater verzorgde zelf het scenario. De cast bestaat uit Tyler Hoechlin, Wyatt Russell, Zoey Deutch, Ryan Guzman, Glen Powell en Will Brittain.

Everybody Wants Some moet middels Paramount deze herfst uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair