Eerste castlid voor 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Eddie Redmayne is in november 2016 te zien als Newt Scamander.

Oscarwinnaar Eddie Redmayne heeft eindelijk getekend om de rol van Newt Scamander te spelen in Fantastic Beasts and Where to Find them. Hij is daarmee de eerste die tekent voor wat het begin moet vormen van een gloednieuwe trilogie in het Harry Potter universum van schrijfster J.K. Rowling.

”Eddie Redmayne is een van de meest buitengewone talenten van vandaag,” aldus Warner studiohoofd Greg Silverman. ”We zijn blij hem te mogen verwelkomen in J.K. Rowlings toverwereld, waar we weten dat hij een opmerkelijke rol zal spelen als Newt Scamander, de hoofdpersoon in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them.’”

Redmayne speelt de rol van de meest prominenten magizoologist, die in zijn reizen heel veel magische wezens tegen kwam en hen omschreef. Uiteindelijk documenteerde hij dat in een fictief lesboek dat in de Harry Potter-boeken gebruikt werd. Rowling werkte dat fictieve boekje zelf uit voor een goed doel.

De cast voor de film die David Yates zal regisseren zal nu langzaam verzameld worden. Naar verluidt maken Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Lili Simmons en Alison Sudol kans op de rol van vrouwelijk hoofdpersonage Tina en hebben Kate Upton, Katherine Waterston en Elizabeth Debicki auditie gedaan voor de rol van haar zus.

Fantastic Beasts and Where to Find Them moet op 17 november 2016 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair