Spectaculaire trailer 'Jurassic World': het dinopark gaat open!

Universal Pictures presenteert het 'filmevenement van het jaar.'

Het nieuwe dinopark Jurassic World in de gelijknamige film Jurassic World opent aankomende donderdag officieel zijn deuren voor het Nederlandse publiek. De eerste reacties zijn positief en de IMDb staat voorlopig op een mooie 8,6. Universal Pictures heeft nog snel een nieuwe trailer gelanceerd voor de film van regisseur Colin Trevorrow.

Hoofdrollen zijn voor onder meer Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Jake Johnson, Omar Sy en Nick Robinson​.


Hieronder zie je ook nog een tv-spot die ons vertelt dat we te maken hebben met het 'filmevenement van het jaar'. Waarschijnlijk is Universal vergeten dat we dit jaar onder meer ook een filmpje voorbij zien komen met de titel Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.


In Jurassic World zien we hoe het nieuwe fictieve dino-park dagelijks 20.000 bezoekers trekt. Het zou een completer park zijn dan het origineel, met hotels, restaurants, een gezellig uitgaansgebied, een golfbaan en uiteraard heel veel dinosaurussen. Net als in deel één gaat het volledig mis en komen de dodelijke dino's, met voorop de genetisch gemodificeerde Indominus rex, oog in oog te staan met de nietige bezoekers.

NieuwsFilm

meest populair