Eerste trailer 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Het is gedaan met President Snow en de zijnen.

De epiloog is pas net opgenomen, maar nu al is er de eerste trailer van The Hunger Games: Mockingjay - Part 2. De afgelopen dagen werd al naar vandaag toegewerkt, onder andere door hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence, die op haar Facebook-pagina het eerste beeld van de film mocht onthullen. Daarbij plaatste zij de datum van vandaag, waarna andere castleden mochten bevestigen dat de trailer er vandaag zou komen.

Zodoende dat je hieronder de eerste bewegende beelden kan bekijken van de film, die een einde maakt aan het verhaal, gebaseerd op de boekenreeks van Suzanne Collins. Het einde van de franchise zal het niet perse zijn, want de afgelopen tijd kwamen meerdere mensen die betrokken zijn bij de productie, naar buiten met opmerkingen dat er mogelijk meer volgt.

Zo zou het verhaal van het ontstaan van Panem verteld kunnen worden, maar zijn er nog zo'n 73 andere Hongerspelen waarvan we geen beelden hebben gezien. Kortom: genoeg materiaal, maar voordat die films er ooit zullen komen, moet Mockingjay - Part 2 eerst in première gaan én een box office succes worden. Dat zal vermoedelijk wel goedkomen, gezien de populariteit van de franchise. Hieronder de trailer.


In film verkeert Panem in oorlog. Katniss en President Snow (Donald Sutherland) nemen het nog een laatste keer tegen elkaar op. Zij probeert voor altijd de onderdrukking van de andere Districten te beëindigen en hij wil zijn heerschappij weer vestigen. Mockingjay - Part 2 gaat op 18 november in première.

Hieronder overigens nog een foto van de laatste opnames voor de film.


NieuwsFilm

meest populair