'The Martian' twee maanden naar voren gehaald

En de release van Victor Frankenstein is juist uitgesteld.

Fox heeft besloten zijn releaseschema ietwat om te gooien. De releasedata van Paul McCuigans Victor Frankenstein en Ridley Scotts The Martian zijn omgedraaid. Dat houdt in dat de positief ontvangen boekverfilming van Scott al op 2 oktober uit komt en de Frankenstein-film van McGuigan op 25 november uit zal komen.

The Martian draait om Mark Watney, die gestrand raakt op Mars. Met een paar voorraden, moet hij vertrouwen op zijn eigen intellect en wil om te overleven en een manier vinden om de Aarde te laten weten dat hij nog leeft. Miljoenen kilometers verder, op Aarde, werken de NASA en een team van internationale wetenschappers vervolgens samen om de Marsman thuis te krijgen. Hier onder de eerste echte trailer van de film. Rollen zijn er voor Matt Damon (Watney), Kate Mara (Beth Johanssen), Jessica Chastain (Melissa Lewis), Kristen Wiig (Annie Montrose) en Sebastian Stan (Chris Beck).

Victor Frankenstein wordt verteld van uit het perspectief van Igor. We zien de duistere oorsprong van de jonge assistent en zijn vriendschap met de jonge medisch student Victor von Frankenstein. Uiteindelijk zal hij ooggetuige zijn van de opkomst van Frankenstein als man en legende. In deze film zijn er rollen voor Daniel Radcliffe (Igor), James McAvoy (Victor von Frankenstein, Jessica Brown Findlay (Lorelei), Andrew Scott (Roderick Turpin) en Mark Gatiss (Dettweiler).



NieuwsFilm

meest populair