Charlie Brown wil held worden in trailer 'Peanuts'

Als je indruk wil maken op mensen, moet je laten zien dat je een winnaar bent.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende Peanuts-film. In de trailer komt er een nieuw meisje in de straat wonen en hoopt Charlie zijn imago van een sul te kunnen beteren. Maar dat gaat meteen mis. "Ik ga veranderen wie ik ben en een winnaar worden," vertelt Charlie Brown, terwijl we zien hoe hij een complete schutting omgooit.

In elk geval heeft Charlie nu een goede missie voor het leven en wil hij het hart van een meisje winnen. ”Als je indruk wil maken op mensen moet je laten zien dat je een winnaar bent,” vertelt Lucy hem. ”Natuurlijk weet je dat als ik jij zeg, ik het niet over jou persoonlijk heb.”

Gebaseerd op de iconische strip van Charles Schulz, komt de film van Fox. Geregisseerd door Steve Martino. Het scenario is geschreven door de zoon en kleinzoon van Schulz, Craig en Bryan. De belangrijkste stemmen worden ingesproken door Noah Schnapp (Charlie Brown), Mariel Sheets (Sally Brown), Hadley Belle Miller (Lucy van Pelt) en Venus Schultheis (Peppermint Patty). In Nederland draait de film vanaf 16 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair