Algemeen

Vijfde 'Paranormal Activity' is laatste deel

Bekijk meteen de eerste foto's van de film.

door Jim Pedd op 24.06.2015 om 11:11 in Algemeen
De Paranormal Activity-franchise komt tot een einde. Als in oktober The Ghost Dimension in première gaat, is de laatste film in première gegaan. "Het komt tot een einde. Dit is het, de finale," vertelde producent Jason Blum aan USA Today. "We zeggen het voordat de film opent. We gaan deze horrorfranchise niet kapotmaken. Dit zorgt dat Paranormal Activity onderdeel blijft van deze cultuur en dat op een fantastische manier."

De film gaat ook veel vragen beantwoorden die opkwamen in de franchise, zoals de redenen achter de woede van de spoken en wie de mysterieuze demon Toby is. Onderstaande foto's, die tegelijk vrijgegeven werden met de bekendmaking van het einde van de franchise, maken duidelijk dat er inderdaad meer te zien zal zijn. Zo zullen we eindelijk zien hoe Toby eruit ziet, iets wat tot nu toe altijd geheim gehouden is. "Mensen zijn erg nieuwsgierig," vertelde producent Oren Peli daarover.

Peli lanceerde de franchise met Paranormal Activity, dat hij voor 15.000 dollar maakte. De franchise haalde tot nu toe meer dan 383 miljoen dollar op, terwijl de films voor een klein budget gemaakt worden. In deze laatste film staat een nieuwe familie centraal: vader Ryan (Chris J. Murray), moeder Emily (Brit Shaw) en dochter Leila (Ivy George). Zij verhuizen naar een nieuwe woning en ontdekken daar een videocamera en een box met tapes in de garage. Als ze door de lens van de camera kijken, zien ze om hen heen paranormale gebeurtenissen.









5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MasterTim

Avatar

Volgend jaar komt er vast een remake van deze reeks.

meanrat

Avatar

Vier films teveel van deze franchise.

Olrik

Avatar

Gelukkig is dit het laatste deel in de serie, maar ik zie ze er nog wel voor aan om remakes te gaan maken van deze verschrikkelijke films.

Thiver

Avatar

Jim ""We gaan deze horrorfranchise niet kapotmaken.""

Te laat. :B

M0vieFreak

Avatar

Ik ben benieuwd. Tweede foto ziet er tof uit.

NieuwsFilm

meest populair