Eerste blik op 'London Has Fallen'

Gerard Butler vecht de strijd dit keer uit op Brits grondgebied.

Onlangs werd duidelijk dat London Has Fallen een andere releasedatum heeft gekregen. Oorspronkelijk stond het vervolg op Olympus Has Fallen gepland voor 1 oktober, maar de liefhebber zal nu moeten wachten tot eind januari. Hieronder zie je alvast een eerste still, via Empire.

Op de foto zien we uiteraard hoofdrolspeler Gerard Butler, die opnieuw invulling geeft aan het personage Mike Banning. Butler tegenover Empire: "Het is een leuke franchise. Je moet echt een hoop echt ruige actiescènes doen, maar je moet de film ook niet al te serieus nemen." Andere rollen zijn voor Aaron Eckhart, Angela Bassett, Radha Mitchell en Morgan Freeman.



In de film van Babak Najafi (Snabba Cash) komt de Britse premier onder verdachte omstandigheden te overlijden. De president van de Verenigde Staten, zijn baas van de geheime dienst en een argwanende MI-6 agent komen voor een grote uitdaging te staan als de begrafenis van de premier doelwit wordt van een groep terroristen die het gemunt heeft op de leiders van de westerse wereld.



NieuwsFilm

meest populair