Japanse trailer 'Ant-Man' bezit héél véél gloednieuwe beelden

Dr. Hank Pym noemt het pak van Iron Man schattig.

We hebben nog een maand te gaan totdat we het nieuwste evenement van Marvel in de cinema kunnen zien, Ant-Man. Met nog zo'n ruime tijd te gaan is het wel te verwachten dat we bedolven zullen worden door tv-spots, trailers en wellicht nieuwe foto's. Zo heeft Marvel dan nu ook de Japanse trailer van de superheldenfilm op het net geplaatst, welke behoorlijk wat ongekende taferelen bezit.

Met elke nieuwe MCU-film wordt het universum van Marvel uitgebreider. De volgende stap verkent het leven van de oplichter Scott Lang (Paul Rudd) die het juiste pad op wil gaan. Ene Dr. Hank Pym (Michael Douglas) biedt hem die kans aan, hoewel op ongewone wijze. Lang krijgt het oud-uniform van Ant-Man toegereikt, welke hem het vermogen schenkt om te krimpen en daarbij sterker te worden. Darren Cross (Corey Stoll) zit echter achter de technologie aan en wilt deze gebruiken voor militaire einddoelen. Aan Lang en Pym om hier een stokje voor te steken.



Naast de bovengenoemde acteurs zijn er ook rollen voor Evangeline Lilly, Bobby Cannavale en Judy Greer. Op 23 juli zal de prent van regisseur Peyton Reed ten tonele verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair