Scott Lang's bende plant een overval in 5e tv-spot 'Ant-Man'

En Marvel heeft een eerste clip vrijgegeven waarin Lang voor 't eerst krimpt.

Zoals we al eerder aangaven toen de Japanse trailer van Marvel's Ant-Man uitkwam kunnen we de komende vier/vijf weken nog genoeg reclame voorbij zien komen over de gelijknamige held die een affiniteit met mieren heeft. Bij dezen heeft Marvel wederom een nieuwe tv-spot vrijgegeven, een video die opnieuw kersverse beelden toont. Ook worden we op een eerste fragment van de film getrakteerd.

Van de keer zien we hoe Scott Lang (Paul Rudd) met Dr. Hank Pym (Michael Douglas) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) een roverij uitstipt met de oud-crew van Lang. De groep wordt aangevuld door David Dastmalchian, T.I., Bobby Cannavale en Michael Peña. De focus ligt vooral op de laatstgenoemde, die onbetwistbaar het publiek aan het lachen moet zien te krijgen.





De regie is in handen van Peyton Reed en het scenario is door vier individu's tot stand gekomen: Rudd zelve, Joe Cornish, Adam McKay en uiteraard Edgar Wright die Ant-Man in eerste instantie zou regisseren. Het spektakel zal 23 juli in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair