Kate en Oliver Hudson zijn 'dood' voor hun vader

Na de nogal onverwachte boodschap op vaderdag is Bill Hudson klaar met zijn twee kinderen.

Oliver Hudson's boodschap voor vaderdag op Instagram heeft ervoor gezorgd dat hij in de toekomst niet hoeft te rekenen op een vader-zoon relatie met zijn biologische vader. Bill Hudson heeft het helemaal gehad met Oliver en Kate Hudson.

"Ik zeg hun nu, 'ik laat jullie vrij'," aldus de 65-jarige acteur en muzikant. "Ik had vijf kinderen, maar ik ben nu een vader voor drie. Ik erken Oliver en Kate niet langer als mijn kinderen." Bill wil ook dat Oliver en Kate stoppen met het gebruiken van zijn achternaam. "Ze zijn niet langer onderdeel van mijn leven."

"Oliver is nu dood voor mij," voegde Bill eraan toe. "Net als Kate. Ik heb verdriet om het verlies, terwijl ze nog steeds op aarde rondlopen." Er is al jaren geen sprake van een relatie tussen Bill en zijn twee kinderen. "Ik heb mijn familie nooit verlaten. Ik ben nooit weggelopen en ik wilde een vader zijn voor Oliver en Kate, maar hun moeder maakte het steeds moeilijker voor mij om hun te zien."

Bill heeft alle foto's en spullen van Kate en Oliver verwijderd uit zijn huis, zelfs de babyschoentjes die hij in zijn auto bewaarde. "Als ze mij uit hun leven wilde hebben, is ze dat goed gelukt. Ik wil ze nooit meer zien, geen van twee."

Woordvoerders van Oliver en Kate hebben nog niets laten weten.

NieuwsFilm

meest populair