Dwayne Johnson ontvangt fanmail van Steven Spielberg

De glimlach was niet meer van zijn gezicht af te slaan.

Is er een filmster die momenteel geliefder is dan Dwayne 'The Rock' Johnson? Deze man is zo charismatisch dat hij 'franchise viagra' genoemd wordt. Hij weet te rocken op een Taylor Swift nummer en een remake van Bambi is ook een goed idee met hem. Zelfs Steven Spielberg is niet te stoppen met het sturen van fanmail aan deze reuze teddybeer!

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft pas geleden bekend gemaakt dat hij fanmail heeft ontvangen van de iconische regisseur. De brief bracht een grote glimlach op zijn gezicht, die niemand er meer vanaf kon slaan.

"Ongeveer drie weken geleden, ik was hier in mijn huis en kreeg een brief - 'Ik heb genoten van de films die je de afgelopen jaren hebt gemaakt. Erg vermakelijk! Het voelt alsof ik je echt heb leren kennen met de jaren, zeker nadat je de host was van Saturday Night Live. Geweldig gedaan. Je moet er echt voor blijven gaan. Ik ben trots op je werk en kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Steven Spielberg.' Het bracht me terug naar de tijd dat ik nog een kind was. Ik was verbijsterd," aldus The Rock.

Het is niet vreemd dat Steven een groot fan is van Dwayne. Wie is het niet? Hij weet iedereen voor zich te winnen.



NieuwsFilm

meest populair