Video

Eerste teaser trailer Oliver Stone's 'Snowden'

De film over de beroemde klokkenluider komt rond de kerst uit.

door Jan-Peter Rook op 01.07.2015 om 12:58 in Video
Twee jaar nadat hij de klok luidde door NSA-documenten te lekken, is Edward Snowden nog steeds volop in beeld. Zo was hij vorig jaar te zien in de met een Oscar bekroonde documentaire Citizenfour en staat hij later dit jaar centraal in Oliver Stone's speelfilm Snowden. De klokkenluider, die eerst in het leger zat voordat hij bij de CIA en vervolgens de NSA terechtkwam, wordt gespeeld door Joseph Gordon-Levitt. Hieronder vind je de eerste teaser trailer.

Snowden bevat verder rollen voor Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Timothy Olyphant en Nicolas Cage. De film komt in de VS uit op 25 december 2015.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

weszz

Avatar

Deze man heeft eigenhandig 1 van de grootste organisaties in de wereld zoveel schade en deuken op geleverd dat het meteen na zijn aankondigingen 1 van de meest beruchte namen ter wereld werd.

En dat kan ik niks meer dan aanmoedigen, wat hij allemaal lekte en bekend maakte van NSA en wat hun allemaal doen is echt walgelijk.

Steve-O

Avatar

Hopelijk is dit Oliver Stone meer terug in vorm. Zijn laatste goede film is alweer lang geleden, al valt daarover te discussiëren natuurlijk, zijn minder goede films kunnen ook gewoon leuk zijn.
Hoe dan ook, hier ben ik wel benieuwd naar. Wel een beetje jammer dat ze niet ook maar een klein beetje beeldmateriaal of dialoog in de teaser later zien.. Ben ook benieuwd hoe ze met de nieuwe Arri omgegaan zijn.

benjamin

Avatar

Veel hebben we nog niet aan deze teaser, maar dat doet niks af aan de verwachtingen.

MenacE

Avatar

Als Edward Snowden als een bad guy geprojecteerd wordt in deze film, is het een kut film!

DeMuizenkoning

Avatar

MenacE "Als Edward Snowden als een bad guy geprojecteerd wordt in deze film, is het een kut film!"


Denk dat je daar niet voor hoeft te vrezen met Oliver Stone achter het stuur.

Olrik

Avatar

Erg benieuwd naar deze film. Grote kans dat dit de comeback van Oliver Stone wordt na wat middelmatige tot ronduit saaie voorgaande films van hem. Kijk er erg naar uit!

M0vieFreak

Avatar

Het is nog een teaser. Hopelijk meer beelden in de volledige trailer maar dit ziet er goed uit.

NieuwsFilm

meest populair