Kevin Smith toont imponerend gewichtsverlies

De afgelopen vijf jaar is het hem gelukt om zo'n 38 kilo af te vallen.

Regisseur Kevin Smith (Dogma, Jay and Silent Bob Strike Back) achtte zichzelf een dikkerd in 2010 toen hij van een vliegtuigmaatschappij te horen kreeg dat hij te groot was voor één stoel. Hij werd uit het - stilstaande - vliegtuig gezet en mocht niet meer meereizen. Het incident inspireerde de 44-jarige Amerikaan om af te vallen. En we kunnen berichten dat het hem goed gelukt is.

Via Twitter plaatste hij de onderstaande foto. Als bijschrift staat er vermeldt hoe hij er in 2008 uitzag en hoe dat enorm veranderd is, sinds twee weken geleden. Hij vertelt zo'n 38 kilo kwijt geraakt te hebben.




Eerder dit jaar onthulde Smith aan Men's Health dat hij 18 kilo alleen al verloor door simpelweg met suiker te stoppen. "Ik kan niet eens meer in een supermarkt langs het gangpad met drinkwaren lopen, omdat het allemaal gewoonweg suikerwater is," legde hij uit. "Er is daar niets dat geen suikerwater bevat. Eerst was ik het typetje dat laks zei: 'Ja, ik drink vruchtensap, man, en sap is naturel.' Zodra ik stopte met het drinken van frisdrank en andere sappen, vlogen de kilo's er opeens vanaf."

Ook beweert Smith dat lopen ontzettend veel bijgedragen heeft aan zijn grootse transformatie. "Mijn 'work-out' is een heuvel achter mijn huis. Ik bedoel, je loopt het huis uit en - boom! - je staat gelijk op een heuvel. Dus ik laat mijn honden dan uit en bekijk wie van ons als eerst gaat zweten en hevig ademhaalt."

In een spierbonk hoeft hij ook niet te veranderen, doch uitte hij vermakelijk: "Ik kan het me niet eens voorstellen om in een goede vorm te zijn. Ik kan me voorstellen hoe het is om dunner te worden, maar bedekt onder de spieren? Ik weet het niet, man. We zullen 't zien. Het zou wel leuk zijn - gedurende mijn levensduur, voordat ik deze aarde verlaat - om ergens een spier op mijn lichaam te zien."

NieuwsFilm

meest populair