Rachel McAdams en collega Taylor Kitsch zijn een stel

Zou Taylor Kitsch ook een kinderwens hebben?

Rachel McAdams heeft al vele mannen verslonden. Relaties met collega's vindt ze ook geen enkel probleem. Zo is ze onder andere met Michael Sheen en Jake Gyllenhaal een stel geweest. Nu heeft ze opnieuw een relatie met een collega. Dit maal is Taylor Kitsch de gelukkige!

"Ze hebben nog niet heel lang een relatie met elkaar, maar het gaat er serieus aan toe," aldus een bekende van de actrice. "Ze waren al jarenlang vrienden met elkaar, maar op de set van True Detective groeiden ze steeds meer naar elkaar toe."

Een andere bron vertelde dat de relatie nog heel pril is. "Ze mogen elkaar heel erg. En Rachel praat alleen nog maar over hem!"

Rachel verbrak haar relatie met Michael Sheen, omdat ze een kinderwens heeft. "Rachel droomt van het stichten van een gezin. Michael had die behoefte niet, omdat hij zelf al een dochter heeft. Hij was tevreden met de relatie zoals die was. Hij wilde zich richten op zijn carrière," vertelde een bekende van de actrice.

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk waarom ze haar relatie met Jake Gyllenhaal heeft verbroken, maar waarschijnlijk zat die ook nog niet te wachten op een kind.

NieuwsFilm

meest populair