Video

Sfeervolle teaser trailer Cannes-hit 'The Assassin'

Regisseur Hsiao-hsien Hou werd in Cannes uitgeroepen tot beste regisseur.

door Jan-Peter Rook op 06.07.2015 om 08:54 in Video
Hieronder vind je de eerste teaser trailer van The Assassin, een nieuwe film van de Taiwanese regisseur Hsiao-hsien Hou. De film, die oorspronkelijk de titel Nie yin niang draagt, werd dit jaar erg goed ontvangen in Cannes. Hsiao-hsien werd zelfs uitgeroepen tot beste regisseur.

The Assassin speelt zich af gedurende de machtige Tang-dynastie. Na jaren van ballingschap keert Nie Yinniang (Shu Qi) terug naar haar familie. Ze heeft van haar meesteres het bevel gekregen een einde te maken aan de tirannie van de bestuurders die voorbijgaan aan de autoriteit van de keizer. Op een gegeven moment wordt ze gedwongen te kiezen tussen de immer rechtvaardige "orde van de moordenaars" en de man van wie ze houdt.

Het scenario komt van T'ien-wen Chu, gebaseerd op een verhaal van Pei Xing. The Assassin heeft nog geen Amerikaanse of Nederlandse releasedatum.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Indrukwekkend? Dat valt toch wel mee.

Secret1994goesFilm

Avatar

Vind het ook niet zo indrukwekkend... T'is allemaal mooi verbeeld. Maar ik zie nog geen super-awesome acties van deze Assassin.

superjip

Avatar

Ik vond het qua sfeer erg mooi, maar het lijkt nu inderdaad alsof je van deze teaser trailer stijl achterover slaat. Heb het aangepast 8-)

dondeestagb

Avatar

Sfeervolle? dat valt toch wel mee.

NieuwsFilm

meest populair