HR-versies van beelden 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

De superhelden zijn nu in hoge resolutie te bekijken.

Vorige week werden er via Entertainment Weekly vijf nieuwe beelden van Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice vrijgegeven. Die beelden waren van lage resolutie en nu zijn de hoge resolutie versies vrijgegeven. Onderstaande afbeeldingen zijn stuk voor stuk opklikbaar, zodat je ze in meer detail kunt bekijken.

De foto's tonen ons vier van de belangrijkste castleden van de film: Ben Affleck als Bruce Wayne / Batman, Henry Cavill als Kal-El / Clark Kent / Superman, Jesse Eisenberg als Lex Luthor (met haar!) en Gal Gadot als Wonder Woman (nog niet in kostuum). Naast de foto's waren er afgelopen week een aantal citaten van de belangrijkste castleden over de film.

Die kwamen er vooral op neer dat de film het perspectief dat de mensheid van Superman heeft moet tonen. Daarmee wordt het een menselijker verhaal en wellicht ook meer te begrijpen voor het publiek. "Je kan superhelden niet gewoon wat laten vechten zonder dat daar gevolgen aan klampen," vertelde Snyder nog over de gevolgen van de gebeurtenissen in Man of Steel.

Deel van de gevolgen is dat Batman besluit het op te nemen tegen de meest vereerde redder van Metropolis. Tegelijk worstelt de planeet met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt. Die dreiging was bijna Brainiac geworden, maar wie het nu is weten we nog niet. Vermoedelijk leren we tijdens de SDCC deze week meer.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair