Schurk gevonden voor 'Ghostbusters'-reboot

Neil Casey mag de honneurs waarnemen.

De opnames van Paul Feigs Ghostbusters zijn al begonnen, maar nu is pas een slechterik gevonden voor de film. Niemand minder dan Neil Casey mag het op gaan nemen tegen een reeks vrouwelijke spokenjagers: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon.

Casey speelt een personage met de naam Rowan. Wat zijn intenties precies zijn, weten we niet en vermoedelijk zal het nog wel even duren voordat die bekend worden. In elk geval is hij de vierde acteur die in korte tijd tekent voor de film. Eerder waren dat Michael K. Williams, Matt Walsh en Andy Garcia.

Een synopsis voor de film is er nog niet. Eerder hadden we wel een gerucht over het verhaal. Naar verluidt spelen Wiig en McCarthy twee schrijvers die een boek willen maken waaruit blijkt dat spoken echt bestaan. Een paar jaar later krijgt Wiig een goede positie aan de Columbia University, tot ze weggestuurd wordt wegens haar boek. Wiig voegt zich dan bij McCarthy en twee andere spokenjagers en het samen met haar team opnemen tegen een stel spoken dat het voorzien heeft op Manhattan.

De film gaat in juli 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair