Eerste 'Goosebumps' trailer zit bomvol monsters

Met Jack Black in de rol van 'Kippenvel'-schrijver R.L.Stine.

Hieronder vind je de eerste trailer en poster van Goosebumps, Columbia Pictures’ verfilming R.L. Stine‘s gelijknamige griezelboeken. In Nederland kennen we de reeks onder de noemer Kippenvel. De cast van de film bestaat uit Jack Black, Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell en Ryan Lee.

Goosebumps volgt tiener Zach Cooper (Minette), die van de grote stad naar een klein dorp verhuist. Hier ontmoet hij zijn nieuwe buurmeisje Hannah (Rush). Haar vader, R.L. Stine (Black) genaamd, is de mysterieuze schrijver van de beroemde Goosebumps-boeken. De monsters uit zijn boeken blijken echt te bestaan, dus Stine beschermt zijn lezers door de monsters in hun boeken op te sluiten. Wanneer Zach onopzettelijk de monsters vrijlaat, beginnen deze het dorp terroriseren. Vervolgens is het aan Stine, Zach en Hannah om deze wezens weer terug in hun boeken te krijgen.

Goosebumps van regisseur Rob Letterman (Monsters vs Aliens, Gulliver's Travels) komt in Nederland uit op 22 oktober 2015.





NieuwsFilm

meest populair