Bill Cosby wordt niet meer vertegenwoordigd door CAA

De komiek is nu ook opnieuw aangeklaagd door de vrouw met wie hij in 2006 een schikking trof.

Het is zover! Bill Cosby is nu ook gedumpt door CAA, de agency waarbij hij sinds 2012 was aangesloten. Daarvoor werd hij 48 jaar lang vertegenwoordigd door William Morris Agency.

"Wij vertegenwoordigen hem momenteel niet", bevestigde een woordvoerder van CAA. Volgens bronnen liet CAA de komiek eind vorig jaar al vallen, nadat tientallen vrouwen hem beschuldigden van seksueel misbruik.

Ook is de komiek deze week opnieuw aangeklaagd door Andrea Constand, de vrouw met wie hij in 2006 een schikking trof. Bill wist haar tijdens de afwikkeling van de schikking een vertrouwelijkheidsovereenkomst te laten tekenen, maar Andrea wil nu dat deze nietig wordt verklaard.

Enkele dagen geleden werden de documenten van de zaak Cosby - Constand ook uit het archief gehaald en openbaar gemaakt. De advocaten van Bill hebben dit nog geprobeerd tegen te houden, maar dit is ze niet gelukt.

Toch zijn er ook nog mensen die de komiek steunen, helaas schiet dit bij velen in het verkeerde keelgat. Whoopi Goldberg wordt overladen met bedreigingen omdat ze opkomt voor Bill. "Ik word belaagd door mensen die zeggen dat ze mijn familie iets aan gaan doen," vertelde Whoopi. "Het is alsof je het monster van Frankenstein bent en ze je in brand willen steken." Volgens de actrice is hij onschuldig tot zijn schuld bewezen is.



NieuwsFilm

meest populair