Gerucht: 'Jurassic World'-regisseur voor 'Star Wars: Episode 9'

Colin Trevorrow heeft op zich wel bewezen dat hij klaar is voor het grote werk.

Het gerucht gaat dat Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow door Lucasfilm is ingehuurd om Star Wars: Episode IX te gaan maken. Volgens berichten zal hij vandaag gepresenteerd worden in Hall H tijdens San Diego Comic Con.

In november 2012 was Trevorrow ook al in beeld voor de regie van Star Wars: The Force Awakens, een film die nu wordt gemaakt door J.J. Abrams. Toentertijd had de regisseur enkel de kleinschalige scifi-komedie Safety Not Guaranteed achter z'n naam staan, maar inmiddels heeft hij met Jurassic World wel bewezen dat hij klaar is voor het grotere werk.

Toen /Film een tijdje terug aan Trevorrow vroeg of hij ooit een Star Wars-film zal gaan regisseren, reageerde hij als volgt:

Ja, dat zou ik niet kunnen weigeren. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat niet zou willen. Ik ben in ieder geval zo onder de indruk van de keuzes die men tot nu toe heeft gemaakt. Rian Johnson is een geweldige filmmaker en ik kan niet wachten om te zien wat hij met zijn Star Wars-film van plan is.

Johnson, die zich opmaakt voor de regie van Star wars: Episode VIII, zou volgens de verhalen ook een bijdrage leveren aan het negende deel. Als dit alles klopt, is het dus mogelijk dat Trevorrow en Johnson straks mogen samenwerken aan Episode IX.

Star Wars Episode IX moet in 2019 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair