TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Bourne Supremacy (2004)

Zaterdag 11 juli om 20:00 op RTL5

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken...
Bekijk de afbeelding

Superman (1978)

Zondag 12 juli om 20:30 op SBS9

Jor-El stuurt zijn zoon Kal-El naar de aarde om de mensheid te redden. Hij wordt opgevoed door de familie Kent en Clark blijkt over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.
Bekijk de afbeelding

Clueless (1995)

Maandag 13 juli om 20:30 op RTL8

De 16-jarige Cher, het populairste meisje van de school, vindt niets zo leuk als het veranderen van andere mensen. Eén van haar 'projecten' betreft de 'onnozele' klasgenote Janet, die volgens haar modeadvies nodig heeft. Daarnaast richt ze zich op enkele leraren, die volgens Cher hogere cijfers zouden geven als ze wat gelukkiger waren.
Bekijk de afbeelding

Cloud Atlas (2012)

Dinsdag 14 juli om 22:00 op NPO3

In 'Cloud Atlas', eenfilm gebaseerd op het gelijknamige boek van David Mitchell, wordt verkend hoe de acties van een individu effect kunnen hebben op andere personen in het verleden, heden en de toekomst. Eén ziel wordt van een moordenaar tot een held omgevormd, en een daad van medeleven heeft eeuwen later grote gevolgen.
Bekijk de afbeelding

The Fountain (2006)

Woensdag 15 juli om 22:00 op NPO3

Wetenschapper Tommy Creoa (Hugh Jackman) is wanhopig op zoek naar een geneesmiddel tegen de ziekte waar zijn geliefde vrouw Isabel (Rachel Weisz) aan lijdt. Hij kan zich niet verzoenen met het feit dat hij haar voorgoed kwijt zal zijn. Hij wordt zo meegesleept door zijn eigen zoektocht dat hij vergeet haar lief te hebben, nu dat nog kan. Zij probeert hem op haar manier ervan te overtuigen dat zij elkaar ooit weer terug zullen zien en dat hij zich er daarom maar beter bij kan neerleggen. Tommy weet zich uiteindelijk toch te verzoenen met het bestaan, de liefde en de onvermijdelijke dood....
Bekijk de afbeelding

Beasts of the Southern Wild (2012)

Donderdag 16 juli om 22:00 op NPO3

Hushpuppy woont bij haar vader Wink in "de Badkuip", een gemeenschap ten zuiden van de Mississippi-Delta, aan de rand van de wereld. Wink bereidt zijn dochter met harde hand voor op de ineenstorting van het heelal gezien het feit dat hij er tegen die tijd niet meer zal zijn om haar te beschermen. Dan krijgt Wink een onverklaarbare ziekte en als gevolg daarvan raakt de natuur van slag en stijgen de temperaturen. Vervolgens smelten de ijskappen en als klap op de vuurpijl wordt er een leger van prehistorische wezens genaamd aurochs losgelaten. Vanwege al deze ellende besluit Hushpuppy om op zoek te gaan naar haar verloren moeder.
Bekijk de afbeelding

The Sixth Sense (1999)

Vrijdag 17 juli om 22:00 op NPO3

De achtjarige Cole Sear draagt al geruime tijd een huiveringwekkend geheim met zich mee: hij kan overleden mensen zien. De kleine jongen is doodsbang en beseft niet goed wat hem overkomt. Compleet gedestabiliseerd door zijn paranormale gave durft Cole zijn geheim aan niemand toe te vertrouwen tot hij kennis maakt met de kinderpsycholoog Dr. Malcolm Crowe. Dr. Crowe tracht Coles bovennatuurlijke krachten zo goed mogelijk te doorgronden, maar wordt al gauw geconfronteerd met een waarheid die zijn verstand te boven gaat.


NieuwsFilm

meest populair