Video

Een betere blik op 'Crimson Peak'

De nieuwe horrorfilm van Guillermo del Toro.

door Bram de Groot op 18.07.2015 om 18:10 in Video
Over een paar maanden gaat de nieuwe film van Guillermo del Toro in première. Na het sci-fi spektakel Pacific Rim keert de geliefde regisseur terug naar zijn roots met de horrorfilm Crimson Peak. Hieronder zie je een nieuwe featurette waarin je onder meer interviews met cast en crew ziet en nieuwe beelden uit de film, vrijgegeven door studio Legendary.

Met hoofdrollen voor Jessica Chastain (Lady Lucille Sharpe), Charlie Hunnam (Dr. Alan McMichael), Mia Wasikowska (Edith Cushing) en Tom Hiddleston (Sir Thomas Sharpe) draait Crimson Peak vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen.

In Crimson Peak wordt een bejubelde schrijver uit nood gedwongen te kiezen tussen haar jeugdvriendje en een mysterieuze man. Om aan de geesten uit haar verleden te ontsnappen vlucht ze naar een huis. Wat ze niet vooraf weet is dat dit huis leeft, bloedt en herinnert. Hieronder de trailer:


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Ontzettend veel zin in deze film! Alles ziet er tot nu toe erg goed en interessant uit en dit is echt het ideale project voor Del Toro!

nieuwslaatste nieuws

meest populair