Zac Efron in nieuwe trailer 'We Are Your Friends'

De acteur speelt een DJ in de film van Max Joseph.

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer van Max Josephs regiedebuut We Are Your Friends vrijgegeven. De hoofdrollen in de film, die een productie is van Working Title Films en StudioCanal, zijn weggelegd voor Zac Efron, Emily Ratajkowski en Wes Bentley. We Are Your Friends draait vanaf 27 augustus in de Nederlandse bioscopen.

De film gaat over wat het vereist om je eigen plekje in de wereld te vinden. De setting is de wereld van de elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, waarin een ambitieuze 23-jarige DJ genaamd Cole (Efron) zijn dagen vult door kattenkwaad uit te halen met zijn vrienden en 's nachts aan dat ene nummer te werken waarmee ze de wereld kunnen veroveren. Dit alles verandert echter wanneer hij een charismatische oudere DJ genaamd James (Bentley) ontmoet, die Cole onder zijn hoede neemt. Wanneer Cole echter verliefd wordt of James's veel jongere vriendin Sophie (Ratajkowski) dreigt hun vriendschap gevaar te lopen. Cole moet nu kiezen tussen liefde, loyaliteit en de toekomst die hij wil opbouwen.

Regisseur Joseph schreef het script van We Are Your Friends samen met Meaghan Oppenheimer. De film is een productie van Tim Bevan, Eric Fellner en Liza Chasin.



NieuwsFilm

meest populair