Update: Nog meer gloednieuwe foto's helden 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Superman en Batman zien er niet bepaald vrolijk uit.

Update: Iemand is zo slim geweest om scans te maken van de overige foto's die in de Empire staan. Onderaan dit bericht kan je alle nieuwe zes beelden bekijken.

Naast foto's van Deadpool heeft de nieuwe Empire Magazine ook nog beelden van DC-film Batman v Superman: Dawn of Justice. Op onderstaande foto's van de film van regisseur Zack Snyder zien we de personages Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

Allereerst hieronder een beeld van Superman. Hij ziet er niet bepaald blij uit en staat volgens het blad in de afgebrande ruïnes van Wayne Manor. Zijn weinig vrolijke blik doet het vermoeden rijzen dat hij op het punt staat te vechten met zijn grote tegenstander in deze film, Batman.

Bekijk de afbeelding

Die tegenstander heeft ook een eigen foto gekregen. Batman staat op een wel heel duistere foto in het extra sterke Batsuit dat hij ontwierp om te kunnen vechten met Superman. We zien hem naast het Bat Signal, de lucht afspeurend naar een eerste hint van Supermans aankomst.

Bekijk de afbeelding

En dan is er nog een beeld van de man die de boel op scherp zal zetten, Lex Luthor. De CEO van LexCorp heeft hier nog haar, maar zal dat vermoedelijk redelijk snel verliezen. De foto die van hem is vrijgegeven toont een hippe kerel, met sneakers en al.

Bekijk de afbeelding

Batman v Superman gaat in maart 2016 in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair