Eerste beelden Pixar-short 'Sanjay’s Super Team'

Met de drie goden Durga, Vishnu en Hanuman.

Richting het einde van dit jaar verschijnt van Pixar de animatiefilm The Good Dinosaur. Uiteraard wordt ook deze titel begeleid door een Pixar-short. Hieronder zie je de eerste beelden voor en uit Sanjay's Super Team, geregisseerd door de Pixar-animator en story artist Sanjay Patel.

De korte film duurt 7 minuten. Op het eerste, meest recente beeld via Empire, zien we de drie goden Durga (rood), Vishnu (blauw) en Hanuman (geel). Zij beschermen het hoofdfiguurtje Sanjay tegen een demon. Op 25 november gaan Peter Sohns The Good Dinosaur en Sanjay's Super Team in première in de Nederlandse bioscopen.











In de korte animatiefilm kijkt een jonge Sanjay tekenfilms en eet hij ontbijtgranen in een eenvoudige, beige kamer. Iets verderop rinkelt een belletje en nodigt zijn vader hem uit om samen te mediteren. Tijdens de saaie ceremonie fantaseert Sanjay over eeuwenoude hindoeversies van The Avengers, met goden die op superhelden lijken. In zijn dagdroom ziet Sanjay allerlei dingen waardoor hij de innerlijke wereld van zijn vader iets beter begrijpt.



NieuwsFilm

meest populair