Algemeen

Tweede 'Edge of Tomorrow' al op netvlies Tom Cruise

Er is een idee en Emily Blunt is reeds benaderd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 30.07.2015 om 14:54 in Algemeen
Het lijkt erop dat Edge of Tomorrow in de herkansing gaat. Hoofdrolspeler Tom Cruise bekende tegenover MTV dat hij graag een vervolg wilt en dat hij reeds een idee heeft aangedragen.

Hij zou zijn ideeën reeds hebben gedeeld met Edge of Tomorrow-regisseur Doug Liman en -schrijver Christopher McQuarrie. Cruise tegenover MTV: "Ik heb mijn ideeën rond het plot gedeeld met McQuarrie and Doug. We hebben het op een avond besproken en ik was van 'ik heb een idee voor de film'."

Cruise, die verder niets kwijt wou over zijn ideeën, bevestigde dat hij reeds heeft gesproken met actrice Emily Blunt. Zij heeft aangegeven dat ze het komend jaar erg vol zit. Het eerste deel uit 2014 noteerde $369,2 miljoen bij het forse budget van $178 miljoen.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Het eerste deel was een aangename verassing, dus al ze een goed idee hebben voor een deel 2 dan waarom ook niet? :) Hopelijk dan wel met Emily Blunt!

Bane1

Avatar

DeMuizenkoning "Het eerste deel was een aangename verassing, dus al ze een goed idee hebben voor een deel 2 dan waarom ook niet? :) Hopelijk dan wel met Emily Blunt!"


Meer Yoga scene's graag...

starbass

Avatar

Laat maar komen, de eerste vond ik erg goed!

benjamin

Avatar

Deel één was wel leuk maar kwam toch ook over als een film waar niet per se een vervolg op was.

lekkergenieten

Avatar

Top gun 2,Edge of Tomorrow 2,Jack Reacher 2.Tom Cruise wil van alles een sequel maken de komende jaren en ik zie dat eerlijk gezegd niet zitten.Ik heb liever dat hij met nieuwe films komt zoals hij altijd al heeft gedaan(MI niet bij gerekend).Ik hoop eerlijk gezegd nog eens op een nieuwe samenwerking met Spielberg.Nog eens een goed opgezette actiethriller zoals Minority report.of Cruise nog eens in de rol van slechterik zoals in Collateral.Daar was die echt baas in vind ik.Cruise is 52 dus tegen de tijd dat al die sequels gemaakt zijn is het misschien te laat voor nog eens een nieuwe top actiefilm door al die onnodige sequels.

ridjieddo

Avatar

lekkergenieten "Top gun 2,Edge of Tomorrow 2,Jack Reacher 2.Tom Cruise wil van alles een sequel maken de komende jaren en ik zie dat eerlijk gezegd niet zitten.Ik heb liever dat hij met nieuwe films komt zoals hij altijd al heeft gedaan(MI niet bij gerekend).Ik hoop eerlijk gezegd nog eens op een nieuwe samenwerking met Spielberg.Nog eens een goed opgezette actiethriller zoals Minority report.of Cruise nog eens in de rol van slechterik zoals in Collateral.Daar was die echt baas in vind ik.Cruise is 52 dus tegen de tijd dat al die sequels gemaakt zijn is het misschien te laat voor nog eens een nieuwe top actiefilm door al die onnodige sequels."


Ik vind sequels alleen kunnen als er genoeg tijd en moeite in de film wordt gestopt waardoor je een franchise kan bouwen. Vaak is dat niet het geval. Wat dat betreft vind ik ook dat ze die films die jij opnoemt met rust moeten laten. Tom Cruise is al succesvol genoeg met de Mission Impossible franchise. Ik zou als ik hem was ook gewoon richten op nieuwe projecten. Met andere woorden, ik ben het geheel met je eens:P

Xenolicker

Avatar

Goed nieuws! De eerste is een spannende en grappige, hoewel ook wat brave(geen sex & bloed...), "Alien Invasion" 3D Film!!

Olrik

Avatar

Edge of Tomorrow is een geweldige film, maar ik weet nou niet of ik wel een vervolg wil zien.

Glennekeeeee

Avatar

Weet nu niet of het echt een goed idee is want heb ook niet echt het gevoel dat er een sequel op moet komen maar anderzijds, als het idee goed is en het niveau van deel 1 terug gehaald word dan zeg ik zeker ja want dan krijgen we weer een topfilm voorgeschoteld. maar denk niet dat de studio dit ziet zitten. Daarvoor was de film toch niet echt een succes te noemen

En Cruise gaat inderdaad wat sequels doen maar van Jack Reacher nodigde ook uit tot een vervolg dus dat vind ik logisch. MI is een topreeks die een consistent niveau blijft behouden en voldoende opbrengt dus dat is ook logisch. Top Gun 2 vind ik niet echt nodig maarja.

Zolang hij me met zijn films kan bekoren zoals de laatste jaren (eigenlijk geen enkele tegenvaller de laatste 5 jaar) geef ik hem bij alles het voordeel van de twijfel

Hancock

Avatar

Deel 1 was goed maar een deel 2 lijkt me overbodig. Liever een andere project met Tom

YOLO

Avatar

Edge of Tomorrow vind ik mooi afgerond. Dus liever geen deel 2.
Jack Reacher 2 en MI 6 spreken voor zich. Top Gun 2 met echte jets zou ook niet verkeerd zijn. Maar Edge 2, nah doe maar niet Tom.

KeesjeNL

Avatar

Xenolicker "Goed nieuws! De eerste is een spannende en grappige, hoewel ook wat brave(geen sex & bloed...), "Alien Invasion" 3D Film!!"
Goh, welke versie heb jij gezien? Ik deze, met een braaf smeltend gezicht in close-up:

afbeelding

Goov25

Avatar

Het gevaar van het maken van sequels is dat de authentieke ervaring van het origineel verloren gaat. Edge of Tomorrow was zeker geen hoogvlieger, maar absoluut vermakelijk en redelijk origineel. Maar een nieuw deel hoeft niet, dan is het originele eraf én is het eerste deel lang zo leuk niet meer. Stop je resterende jaren idd maar in nieuwe kwaliteitsfilms Tom :)

Edit: Ow, méér Emily Blunt is dan wel weer altijd goed :9

Baron Von Marlon

Avatar

KeesjeNL "Goh, welke versie heb jij gezien? Ik deze, met een braaf smeltend gezicht in close-up:

afbeelding"


Vuur en olieachtige smurrie vind ik ook te braaf.
Komt amper bloed aan te pas.
Zelfde met de aliens. Grijze, verf-achtige vloeistof.

Wat zou ik graag nog eens een geslaagde film zien in de stijl van Starship Troopers.

nieuwslaatste nieuws