Scott Derickson over mogelijkheden 'Sinister 3'

Deel 2 draait vanaf 20 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Sinister 2 draait vanaf 20 augustus in de bioscopen, maar tijdens een interview met Cinema Blend, liet producent Scott Derrickson (die het eerste deel regisseerde) zich al uit over mogelijke vervolgen, of in ieder geval een derde deel:

''Ik wil het liefste tien delen maken, maar alles hangt af van hoe het tweede deel wordt ontvangen en financieel zal doen. De reden dat we zo lang aan het script van het tweede deel hebben gewerkt is omdat [co-scenarist] C. Robert Cargill en ik zoveel horror-franchises hebben gezien die op de een of andere manier mislukken. We wilden dus het soort sequel maken die we beiden wilden zien, en dat was een stuk moeilijker dan we hadden verwacht. We moesten een nieuw perspectief vinden. Horror-sequels die ik goed vond breiden meestal de mythologie uit, maar bieden ook vaak een nieuwe blik op wat zo uniek was aan het eerste deel, op een verrassende manier.''

Sinister 2 werd geregisseerd door Ciaran Foy (Citadel). Derrickson werkt momenteel aan Doctor Strange voor Marvel Studios.

NieuwsFilm

meest populair