‘Monty Python and the Holy Grail’ krijgt Sing-a-Long- versie

Meezingversie wordt uitgebracht om 40- jarige jubileum van de film te vieren.

De Britse distributeur Park Circus en Sony Pictures gaan een sing-a-long- versie van de film Monty Python and the Holy Grail uitbrengen. Deze krijgt een bioscoop- release om het 40- jarige jubileum van de film te vieren.

De première van de sing-a-long zal tegelijkertijd in 500 Britse bioscopen worden gescreend op 14 oktober. Dit zal gepaard gaan met een speciale introductie met de Pythons Terry Jones, Terry Gilliam, Michael Palin, Eric Idle en John Cleese. Bezoekers zullen worden aangemoedigd om verkleed te komen als hun favoriete personage uit de film. Er zal ook een interactieve social media campagne komen in de aanloop van de release.

Monty Python and the Holy Grail heeft een verhaallijn bestaande uit episoden, in een stijl zoals gewoonlijk was bij de sketches van de Monty Python-televisieserie. Het verhaal wordt slechts verbonden door het doorlopende verhaal van de zoektocht naar de Heilige Graal en Terry Gilliams animaties. Of de sing-a-long een release krijgt in Nederland is nog niet bekend, maar de blu-ray is deze herfst verkrijgbaar.



NieuwsFilm

meest populair