TV-tips voor komende week

Met o.a. 10,000 BC en Jagten!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Jagten (2012)

Zaterdag 8 augustus om 22:35 op NPO2

Wanneer kleuterleider Lucas door de vijfjarige Klara wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. De eens zo hechte lokale gemeenschap valt uit elkaar, terwijl Lucas tot doelwit is verklaard.
Bekijk de afbeelding

10,000 BC (2008)

Zondag 9 augustus om 20:30 op NET5

D'Leh, een 21-jaar oude jongeman, leeft in een primitieve stam 10.000 jaren voor Christus. Zij overleven door het jagen op mammoeten die eens per jaar door hun gebied reizen. D'Leh heeft bepaald niet veel aanzien in de stam, maar droomt heimelijk van prinses Evolet die ver buiten zijn bereik is. Maar wanneer de jagers van de stam en de prinses gevangen worden, realiseert D'Leh zich dat het tijd voor hem is om in actie te komen, voordat zijn stam zal uitsterven.
Bekijk de afbeelding

Swordfish (2001)

Maandag 10 augustus om 20:30 op Veronica

Gabriel Shear werkt met z'n partner Ginger aan operatie Swordfish, waarbij ze geen tegenstand dulden. Ze hebben hulp nodig van een superhacker om bij een kolossaal banktegoed te komen.
Bekijk de afbeelding

Hook (1991)

Dinsdag 11 augustus om 20:30 op RTL8

Peter Banning is advocaat en heeft het daar erg druk mee. Als Kapitein Haak zijn kinderen ontvoert keert Peter samen met Tinkerbell terug naar Neverland. Daar, met de hulp van de Lost Boys, herinnert hij zich stukje bij beetje hoe hij weer Peter Pan moet zijn.
Bekijk de afbeelding

Rosemary's Baby (1968)

Woensdag 12 augustus om 20:40 op Canvas

Guy Woodhouse verhuist met zijn jonge vrouw naar een flat in een oud gebouw in Manhattan, waar vroeger geheimzinnige dingen zouden zijn gebeurd. Op een nacht heeft Rosemary een angstaanjagende droomwaarin ze gemeenschap heeft met de duivel.
Bekijk de afbeelding

Awakenings (1990)

Donderdag 13 augustus om 20:30 op RTL8

Wanneer de begaafde, maar introverte dokter Malcolm Sayer wordt aangesteld in het neurologisch laboratorium van het Bainbridge Hospital, raakt hij geïnteresseerd in het geval Leonard Lowe, die al twintig jaar in comateuze toestand verkeert. Sayer ontdekt de sleutel om hem, en lotgenoten, weer tot meer leven te wekken. Maar na een tijdje als Lowe zich tracht aan te passen aan de huidige maatschappij, valt hij terug in zijn oude situatie.
Bekijk de afbeelding

Mrs. Doubtfire (1993)

Vrijdag 14 augustus om 20:30 op RTL8

Daniel Hillard is net gescheiden van zijn vrouw Miranda en hij is verbitterd dat hij zij kinderen maar zelden mag zien. Wanneer zijn ex een advertentie plaatst voor een kinderoppas, verkleedt hij zich als een oudere dame en solliciteer naar de baan, om zo zijn kinderen vaker te kunnen zien.


NieuwsFilm

meest populair