Regisseur voor 'Hansel & Gretel 2' aangenomen

Tommy Wirkola, van het origineel, schreef wederom het scenario, maar keert niet terug.

Hoewel de critici Hansel & Gretel: Witch Hunters geen blik waardig gunde, gold dat niet per se voor het publiek. Toegegeven, ook daar zijn de reacties gemixt, maar mede dankzij het succes aan de kassa gaf Paramount Pictures de makers het groene licht voor een vervolg. Tommy Wirkola, die het origineel pende en regisseerde, ging vervolgens aan de slag met het scenario. Hij zag echter af van de kans om wederom plaats te nemen in de regiestoel, omdat hij het eventjes zat was om bezig te zijn met sequels, zoals Dead Snow 2: Red Vs. Dead.

Dit leidde ernaar toe dat het project niet meer op rolletjes liep, hoewel nog in leven. Deadline bericht nu dat de filmstudio een nieuwe regisseur heeft gevonden. Het betreft de Fransman Bruno Aveillan, die nog geen grootse c.v. heeft opgebouwd in de filmwereld. Daarentegen is hij menigmaal bezig met het opnemen van korte video's en reclames, waar hij tevens veel lof mee verwerft.

Vreemd genoeg staat de cast nog niet vast. Zowel Jeremy Renner als Gemma Arterton zijn nog niet (opnieuw) aangenomen. Renner heeft zelfs eerder vermeld dat hij graag zou willen terugkeren, maar daar minder naar zou uitkijken als Wirkola niet wederom meedeed. Één van de producenten gaf tevens aan dat de ideeën die ze bezaten, voor het vervolg, mogelijk naar een PG-13 kijkcijfer zouden leiden.



NieuwsFilm

meest populair