Gerucht: Teams Iron Man en Captain America in 'Civil War' onthuld?

Met een paar verrassingen erin.

Met Captain America: Civil War gaat eindelijk Phase Three van het Marvel filmuniversum van start. Het is nog altijd de vraag wie het allemaal tegen elkaar op gaan nemen in de film. We weten natuurlijk dat Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.) en Steve Rogers / Captain America (Chris Evans) de strijd met elkaar aangaan, maar wie hen steunt? Heroic Hollywood stelt te weten wie voor welk team vecht.



Volgens de site vechten Falcon (Anthony Mackie), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Ant-Man (Paul Rudd) samen tegen het team van Iron Man.



Dat team zal dan bestaan uit War Machine (Don Cheadle), Vision (Paul Bettany) en Black Widow (Scarlett Johansson). Ook Spider-Man (Tom Holland) zal zich volgens Heroic Hollywood bij het team van Iron Man voegen.

Van Black Panther (Chadwick Boseman) is nog niet bekend voor welk team hij vecht. Er zijn geruchten dat hij zich neutraal houdt, maar dat lijkt wat onwaarschijnlijk. Voorgaande is interessant, aangezien Black Widow het ondanks haar avonturen met Captain America, het dan toch tegen hem op zou nemen. Verder zien we ook Vision en Scarlet Witch tegenover elkaar eindigen, terwijl zij een band vormden in Avengers: Age of Ultron.

De film laat echter zien hoe superhelden keuzes moeten maken, als politieke druk op een controlemechanisme groot wordt. Dat komt voort uit de ramp die in Sokovia plaatsvond, en het feit dat de superhelden daar niet verantwoordelijk voor gehouden kunnen worden. De nieuwe status quo die hieruit voort komt, verdeelt de Avengers.

Aan wiens kant sta jij?



NieuwsFilm

meest populair