Gerucht: Incident dat 'Captain America: Civil War' lanceert onthuld

Wat leidt tot de oprichting van de Sokovia Accords?

Het is al een tijdje bekend dat de gebeurtenissen in Captain America: Civil War gelanceerd worden na een groot internationaal incident. Dit bleek uit de synopsis die Marvel voor de film vrijgaf, waarin te lezen viel dat ”nog een internationaal incident waar de Avengers bij betrokken zijn” zorgt voor de scheur tussen de teamleden. Uit een nieuw gerucht blijkt wat dit incident zou zijn.

In de comics draait het om de New Warriors, die een superschurk willen verslaan. Nu betreft het volgens Heroic Hollywood specifiek Captain America (Chris Evans) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Zij zouden samenwerken op Frank Grillo’s Crossbones uit te schakelen. Hij heeft een bomgordel met erg krachtige explosieven om. Scarlet Witch probeert de explosies tegen te houden maar slaagt daar niet in, waardoor veel onschuldige mensen om het leven komen.

In de comics heeft het incident de Superhero Registration Act tot gevolg. Geheime identiteiten zijn niet langer toegestaan. In de film lijkt het net iets anders te worden; aan het einde van Ant-Man worden de ”Sokovia Accords” genoemd als bemoeilijkende factor bij het superheldenwerk.

Wat denken jullie van het gerucht?



NieuwsFilm

meest populair