TV-tips voor komende week

Met Fast & Furious, Forrest Gump en The Perfect Storm!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Shouf shouf habibi! (2004)

Zaterdag 15 augustus om 20:55 op NPO3

De 20-jarige Ap staat voor een belangrijke keuze in zijn leven; moet hij kiezen voor het moderne Nederlandse stadsleven of moet hij een traditionele Marokkaan worden en een vrouw uit Marokko halen. Hij probeert er het beste ervan te maken, maar weet zich telkens weer in de nesten te werken.
Bekijk de afbeelding

Nova zembla (2011)

Zondag 16 augustus om 20:00 op RTL7

De tweede film van Reinout Oerlemans gaat over Willem Barentsz en Jacob van Heemskerk die in de zestiende eeuw naar de Russische eilandengroep reisden. De film beschrijft de laatste ontdekkingsreis van Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck waarbij ze met hun bemanning strandden op het eiland Nova Zembla en hier moesten overwinteren in Het Behouden Huys. Het verhaal wordt beleefd door de ogen van Gerrit de Veer en is gebaseerd op het dagboek dat hij destijds bijhield.
Bekijk de afbeelding

There's Something About Mary (1998)

Maandag 17 augustus om 20:30 op RTL8

Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te strikken voor het schoolbal. Die avond gaat het feest voor hem niet door, om een wel heel pijnlijke reden. Jaren later schakelt Ted de privé detective Pat in om de vrouw van zijn dromen op te sporen. Pat vindt Mary terug in Miami, en vermits zij er zo fantastisch uitziet besluit hij haar voor zichzelf te houden. Maar Ted is tot alles bereid om zijn jeugdliefde terug te winnen, want Mary is simpelweg, het meisje waar iedereen van droomt!
Bekijk de afbeelding

Get Shorty (1995)

Dinsdag 18 augustus om 20:30 op SBS9

Chili Palmer is een gangster die in Hollywood een schuld moet zien te vereffenen voor zijn baas. Eenmaal in Hollywood doet hij wat hij altijd had willen doen: een film produceren.
Bekijk de afbeelding

Forrest Gump (1994)

Woensdag 19 augustus om 20:30 op RTL8

President Kennedy ontving hem al als lid van het All American football-team op het Witte Huis. Hij liet zijn blote billen zien aan Lyndon B. Johnson en als lid van het Amerikaanse tafeltennisteam ging hij namens Nixon op bezoek in China. Zijn telefoontje leidde tot het Watergate-schandaal. De 75 bereikte zijn IQ nauwelijks, maar op zijn simpele manier drukte Forrest Gump zijn voetsporen in drie decennia Amerikaanse geschiedenis.
Bekijk de afbeelding

The Perfect Storm (2000)

Donderdag 20 augustus om 20:30 op Veronica

Een groep vissers gaat in het naseizoen nog een laatste poging wagen om een goede vangst binnen te halen. Ze vangen veel, maar op zee komen ze in een zware storm terecht waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.
Bekijk de afbeelding

Fast & Furious (2009)

Vrijdag 21 augustus om 20:30 op SBS6
Regie: Justin Lin

In Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.


NieuwsFilm

meest populair