Algemeen

Chris Pine over 'The Finest Hours' tijdens D23 Expo

Het waargebeurde verhaal over een reddingsactie door de kustwacht.

door Ciara Voets op 18.08.2015 om 08:00 in Algemeen
Chris Pine was afgelopen weekend aanwezig op de D23 Expo in Anaheim (Californië) om de film 'The Finest Hours' te promoten. Chris, die momenteel druk bezig is met de opnames van Star Trek Beyond, zal begin 2016 te zien zijn in The Finest Hours.

The Finest Hours is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een team van de Amerikaanse kustwacht, onder leiding van kapitein Webber (Chris Pine). Wanneer er een dodelijke storm losbarst, komt midden op zee een olietanker tot zinken. Het is vervolgens aan kapitein Webber en zijn team om de mensen aan boord van de olietanker te redden.

"Bij het lezen van het script was ik echt onder de indruk," aldus Chris Pine. "Hoe verder ik in het verhaal kwam, hoe hoger de golven werden. Het is een bizar verhaal over vier doodnormale mensen en realiseren dat dit allemaal echt gebeurd is, is gewoon ongelofelijk."

Ook vertelde de acteur nog over zijn ervaring op de set. "Het filmen was niet gemakkelijk. Vooral niet als je elke keer honderden liters water over je heen krijgt."Disney's rampenfilm van regisseur Craig Gillespie heeft een cast die verder bestaat uit o.a. Ben Foster, Eric Bana, Casey Affleck en Holliday Grainger.

The Finest Hours komt in Nederland uit op 28 januari 2016.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair