Tobias Menzies speelt Lycan-leider in 'Underworld 5'

De oorlog tussen de vampiers en weerwolven woedt verder.

Sony Pictures en Lakeshore Entertainment zijn goed op weg met de voorbereidingen van de nieuwste Underworld-film, waarin we voor de 4e keer Kate Beckinsale zullen zien als de bekwame vampier Selene. Daarnaast zal Theo James, die in Underworld: Awakening de rol van vampier David vervulde, ook terugkeren. Wie er verder op zullen treden is nog niet bekend, Deadline weet in ieder geval te melden dat er een persoon is gevonden die de nieuwe leider van de Lycans zal belichamen.

Tobias Menzies (momenteel te zien in de tv-serie Outlander) heeft voor de rol van de mysterieuze Marius getekend, die het voor Selene en co. lastig zal maken. Op welke manier weten we niet, omdat er nog niets vrijgegeven is over het scenario van Cory Goodman (Priest, The Last Witch Hunter).

Ook is er nog geen duidelijke titel bekend gemaakt. Voorheen waren er plannen om de actiefilm Underworld: Next Generation te betitelen, maar deze intenties staan nog niet in steen. Anna Foerster (die o.a. afleveringen van Criminal Minds en Outlander verzorgde) kruipt in de regiestoel en zal aanstaande oktober met de opnames beginnen. Sony wil namelijk hun volgende Underworld-avontuur precies over een jaar uitbrengen.



NieuwsFilm

meest populair