Personages 'Jonny Quest'-film onthuld

Het wordt geen kinder-actiefilm.

Nu duidelijk is dat Robert Rodriguez de lang verwachte live-action versie van Jonny Quest mag maken, kunnen we kijken naar de personages die in dit avontuur te zien zijn. De film haalt immers zijn inspiratie uit een tv-serie. Producent Adrian Askarieh lichtte een tip van de sluier op over de film en onthulde ook wie de personages zijn.

”We werken op basis van de oorspronkelijke geanimeerde serie uit de jaren ’60,” begon hij. ”Dat is onze bron, niet alleen onze inspiratiebron, maar we halen er ook onze inspiratie uit. Ik ken veel mensen die The New Adventures of Jonny Quest geweldig vonden, en dat is prima, maar we concentreren ons nu op de oorspronkelijke show uit de jaren ’60. Robert [Rodriguez], Dan Lin, Terry Rossio, ikzelf, grote fans, en kijk, er is niets mis mee. En wat niet kapot is, kan je ook niet maken. Dat ding is geniaal. We hebben het geluk ernaar te mogen refereren.”

The New Adventure of Jonny Quest wordt gezien als het tweede seizoen, dat volgde op de oorspronkelijke afleveringen die in 1964 en 1965 uitgezonden zijn. Het eerste ‘seizoen’ telde 26 afleveringen en introduceerde Jonny en Benton Quest aan het bredere publiek. De hoofdpersonen uit die serie zijn in de film te zien.

“Jonny Quest zit erin. Race Bannon, Benton Quest, Hadji zit in de film en zelfs Bandit. Jezebel Jade. Als je van Jonny Quest houdt, heeft deze film het potentieel om die show te eren, dus denk ik dat je er enthousiast van zal worden.” De beoogde rating van de film hoort daarbij: ”We willen het PG-13 maken. Nogmaals, we willen geen rating erop drukken voordat de studio zich ermee begint te bemoeien, want uiteindelijk is het hun keus. Het wordt geen kinderachtige actiefilm, maar een actie-avontuur waar toevallig een 12-jarige knul in zit. Dat gevoel willen we. Indiana Jones ontmoet James Bond.”



NieuwsFilm

meest populair