Nieuwe trailer Ridley Scotts 'The Martian' (aanrader!)

"I'm going to have to science the shit out of this."

Fox heeft een geweldige nieuwe trailer vrijgegeven voor Ridley Scotts The Martian. De trailer geeft een goede indruk van de toon van de film, waarbij vooral meer nadruk gelegd wordt op de kleine grapjes waarvan hoofdrolspeler Matt Damon er veel zal gaan maken in de film. Deze is gebaseerd op Andy Weirs gelijknamige boek, dat ook erg geprezen wordt om de humor. Bekijk onderstaande trailer wel op eigen risico; deze onthult behoorlijk wat van de film.


Tijdens een bemande missie naar Mars, worden de astronauten overvallen door een harde storm. Van astronaut Mark Watney wordt gedacht dat hij de storm niet overleefd heeft en zijn bemanningsleden laten hem achter op de rode planeet. Maar hij heeft het gehaald en is nu alleen op een planeet waar hij niet kan overleven. Met wat voorraden moet hij uitgaan van zijn eigen vindingrijkheid en geest, om de Aarde ervan te verwittigen nog in leven te zijn. Miljoenen kilometers verderop, werken de NASA en een internationaal team van wetenschappers om de Marsman terug naar de Aarde te halen.

Naast Damon, die de rol van Watney speelt, zien we in de film ook Kate Mara (Beth Johanssen), Jessica Chastain (Melissa Lewis), Kristen Wiig (Annie Montrose) en Sebastian Stan (Chris Beck). Vanaf 1 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair