Algemeen

Sequel 'Straight Outta Compton' op komst

De film gaat over raplegendes als Snoop Dogg en Tupac.

door Koen Friederichs op 24.08.2015 om 19:27 in Algemeen
Er is een film over Snoop Dogg, Tupac en andere raplegendes uit de Amerikaanse Westkust in de maak. De film is een soort sequel op de Straight Outta Compton-film over hiphop-groep N.W.A. Dat meldde TMZ.

Dogg Pound-rapper Daz Dillinger vertelt de website dat de film verdergaat waar N.W.A. eindigt. De film volgt de carrières van Snoop Dogg, Nate Dogg, Kurupt, Daz Dillinger en Warren G. De titel van de film zou ‘Dogg Pound 4 Life’ zijn. De focus zal liggen op de muziek van rapgroep Dogg Pound, maar de sequel zal ook over bendegeweld en de impact van het geweld op de rapindustrie gaan.

De casting zal verzorgd worden door de zoon van Dr. Dre, Curtis Young. Er zijn nog geen beslissingen gemaakt over wie de rol van Snoop Dogg en Ice Cube op zich gaan nemen, maar het is in ieder geval zeker dat het niet dezelfde acteurs als in de film ‘Straight Outta Compton’ zullen zijn. Dr. Dre en Rapper Ice Cube zullen de film niet produceren, maar laatsgenoemde heeft wel zijn goedkeuring gegeven.

‘Straight Outta Compton’ is vanaf donderdag 3 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

En de uitmelkerij is ook hier begonnen :D

JamesBond

Avatar

Glennekeeeee "en de uitmelkerij is ook hier begonnen :D"


Ik zie een Music Cinematic Universe aankomen! :D

Ereptile

Avatar

JamesBond "Ik zie een Music Cinematic Universe aankomen! :D"


Haha :W Misschien een Civil War film over de verschillende rapgroepen die een soort van oorlog hadden in de jaren '90?

M0vieFreak

Avatar

Het word een (soort) vervolg waar hetzelfde karakters in voorkomen maar niet door zelfde personen worden gespeeld. O+

Chrischzz

Avatar

Is Snoop Lion dood dan?
Anders kan je lijkt mij geen legende zijn..

lekkergenieten

Avatar

Universal heeft al ontkend dat ze een sequel gaan doen op Straight outta Compton.En ik denk niet dat met alle respect tha Dogg Pound een film kan dragen.Ik kan mis zijn,maar ik denk niet dat het zo een succes gaat worden als NWA.NWA is nu eenmaal legendarischer.Waarom maken ze geen Tupac Biopic met de acteur uit Straight outta Compton.Ik heb een foto gezien en die lijkt echt hard op Tupac.Zou ongetwijfeld een kaskraker worden.Mensen die Straight outta Compton hebben gezien vonden het korte optreden van Tupac geweldig.

Hier nog een foto van Marc Rose de man die Tupac vertolkt.
http://www.capitalxtra.com/news/actor-playing-tupac-in-straight-outta-compton/#jQlty1fLUSOaWFcl.97

lekkergenieten

Avatar

Chrischzz "Is Snoop Lion dood dan?
Anders kan je lijkt mij geen legende zijn.."


Snoop Dogg is een legende in de Hip Hop scene.Ook al draait die wat door nu met zijn naamsveranderingen SnoopZilla,Snoop lion.Het blijft een hip hop legende.Die man zijn flow is legendarisch.

Frietgezicht

Avatar

lekkergenieten "Snoop Dogg is een legende in de Hip Hop scene.Ook al draait die wat door nu met zijn naamsveranderingen SnoopZilla,Snoop lion.Het blijft een hip hop legende.Die man zijn flow is legendarisch."


Mee eens al vind ik hem wel snel met anderen samenwerken. Volgens mij heeft hij iedereen gehad,plus teveel nummers gemaakt waarvan velen ook gewoon matig of bagger. Maar ook paar mooie klassiekers.
Zag hem vorig jaar voor het eerst in real life gezien bij een optreden(toen ik jong was was ik echt fan van hem dus werd tijd)en hij was hoe je hem verwacht met joint en alles,toppie.

Rorschach

Avatar

Frietgezicht "Mee eens al vind ik hem wel snel met anderen samenwerken. Volgens mij heeft hij iedereen gehad,plus teveel nummers gemaakt waarvan velen ook gewoon matig of bagger. "


Zelfs Marco Borsato is hem niet te min.

patrick_h

Avatar

TMZ als bron... :|

Frietgezicht

Avatar

Rorschach "Zelfs Marco Borsato is hem niet te min."


Haha idd

Baron Von Marlon

Avatar

Zouden ze laten zien dat Tupac aan ballet deed? :D

lekkergenieten "Snoop Dogg is een legende in de Hip Hop scene.Ook al draait die wat door nu met zijn naamsveranderingen SnoopZilla,Snoop lion.Het blijft een hip hop legende.Die man zijn flow is legendarisch."


Snoop is een eerste klas rapper, maar zonder goede producer stelt zijn muziek maar weinig voor.

NieuwsFilm

meest populair