Vermakelijke trailer 'The Final Girls' spooft jaren '80 slasherfilms

Een scholier en haar vrienden komen in een beruchte horrorfilm vast te zitten waarin haar overleden moeder de hoofdrol vertolkt.

Hieronder tref je de officiële trailer van de horror/komedie The Final Girls aan, met rollen voor o.a. Taissa Farmiga, Malin Akerman, Nina Dobrev, Alia Shawkat, Alexander Ludwig, Thomas Middleditch en Adam DeVine. De prent is een komische nabootsing van horrorfilms (met name de slashers) uit de jaren '80. Vergelijkingen met titels als Friday the 13th en Sleepaway Camp zullen daarom niet vreemd ogen.

Max (Farmiga) en haar vrienden besluiten een voorstelling van de fameuze cultfilm Camp Bloodbath bij te wonen. Daarin speelt de moeder van Max (die op jonge leeftijd kwam te overlijden) één van de hoofdrollen. Tijdens de vertoning breekt er een brand uit en belandt de groep op merkwaardige wijze in de film. Gevangen in de horrorfilm worden ze met hitsige kampbegeleiders geconfronteerd, trachten ze uit de handen van een moordenaar met een machete te blijven en proberen ze een manier te vinden om, levend en wel, thuis te komen.



De komische horror van Todd Strauss-Schulson en scenaristen Joshua John Miller en M.A. Fortin zal op 9 oktober gelimiteerd uitkomen in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair