Algemeen

Woody Allen's nieuwste film neemt afscheid van Bruce Willis

Zijn schema is te overvol geworden wegens het toneelstuk van Stephen Kings 'Misery.'

door Rik Timmer op 26.08.2015 om 12:58 in Algemeen
Irrational Man van Woody Allen is nog maar net in onze bioscopen uitgekomen en de regisseur is alweer bezig met de opnames van zijn nieuwe film, waarvan de titel en het plot nog onbekend is. Waar we wel van op de hoogte zijn is de cast die Allen bijeen heeft gebracht: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Corey Stoll, Parker Posey, Blake Lively en Paul Schneider hebben o.a. een aanstelling bemachtigd. Daar hoort in wezen Die Hard-ster Bruce Willis ook bij, maar die heeft het project nu moeten verlaten.

Deadline meldt als reden dat de Broadway theatershow Misery, naar het gelijknamige schrijfwerk van Stephen King, Willis' propvolle agenda confisqueert. Er gaan echter ook geruchten rond die beweren dat de acteur ontslagen zou zijn door de regisseur. De website geeft aan dat er in ieder geval levendig gezocht wordt naar een vervanger, om op schema te blijven met de productie.

Het vertrek van Willis komt enigszins ongelegen, omdat er eergisteren nog setfoto's van het komische drama opdoken met niemand minder dan Bruce Willis in kostuum. Bekijk de plaatjes hier beneden, waaruit we mogelijk kunnen concluderen rondom welke tijdsperiode de laatste prent van Woody Allen geschiedt.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dida24

Avatar

Gister had Woody Allen een dinerafspraak met Arnold Schwarzenegger.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=omGq6Pss0uA

Allen zit middenin de opnames en zoekt een vervanger voor Willis. Zou Arnold dat kunnen zijn....?

Chrischzz

Avatar

Willis in kostuum.. met gympen..

Frietgezicht

Avatar

Kan Hollywood geen afscheid nemen van Willis. Jammer dat ik zo anders kijk naar een man waar ik ooit fan van was.
Hij beter dood kunnen gaan tijd terug. Niet dat ik hem de dood gun maar iemand als Tupac blijft een topper,maybe was die nu ook een rapper geweest vol met kutplaten..

Spider-fan

Avatar

Ik had Willis wel willen zien in een Allen film, hij komt vaak verrassend uit de hoek als hij niet de quasi-nonchalante actieheld is.
Sowieso zijn Allen's films bijna altijd de moeite. Ze hebben een vrij uniek gevoel en uitstraling, ook als hij alleen regisseert. In feite zit het vaak op de grens van komedie, drama en romantiek, soms met een vleugje fantastiek, maar hij drukt er een heel eigen stempel op.

Olrik

Avatar

Willis is fantastisch is films als Die-Hard, Pulp Fiction, Twelve Monkeys, The Sixth Sense, Unbreakable en Moonrise Kingdom, maar ik moet eerlijk zeggen dat hij het inderdaad kwijt is. Hij speelt telkens weer in de meest slechte actiefilms en zijn acteerwerk wordt er niet beter op.

M0vieFreak

Avatar

Jammer dat hij weg gaat. Ik zou graag meer films van Bruce Willis willen zien in dit soort films. Ik denk ook niet dat de reden in zijn drukke agenda ligt want anders zou hij helemaal niet op set komen en vooraf zeggen dat hij niet kan.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Kan Hollywood geen afscheid nemen van Willis. Jammer dat ik zo anders kijk naar een man waar ik ooit fan van was.
Hij beter dood kunnen gaan tijd terug. Niet dat ik hem de dood gun maar iemand als Tupac blijft een topper,maybe was die nu ook een rapper geweest vol met kutplaten.."
Ik denk dat ik je begrijp, Willis is een arrogante rotzak geworden die al jaren matig acteert. Vér over zijn houdbaarheidsdatum heen vind ik, ik denk dat je dat bedoeld.

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "Ik denk dat ik je begrijp, Willis is een arrogante rotzak geworden die al jaren matig acteert. Vér over zijn houdbaarheidsdatum heen vind ik, ik denk dat je dat bedoeld."


Ja,veel sterren die zijn overleden hebben prachtige status achtergelaten.
Hoe was het gelopen als ze ouder waren geworden. Natuurlijk bedoel ik niet letterlijk laat ze maar doodgaan maar toch..
Zelfs recent iemand als Ledger,stel die was blijven leven,de Joker nog een keer gespeeld had en het toch niet zo sterk was als de 1ste,dan keek je toch anders naar dat karakter. Had het graag gezien hoor.

benjamin

Avatar

Olrik "Willis is fantastisch is films als Die-Hard, Pulp Fiction, Twelve Monkeys, The Sixth Sense, Unbreakable en Moonrise Kingdom"
En die laatste is zelfs nog maar van 2012, hetzelfde jaar trouwens waarin hij ook goed was in Looper.

Olrik

Avatar

benjamin "En die laatste is zelfs nog maar van 2012, hetzelfde jaar trouwens waarin hij ook goed was in Looper."


Persoonlijk ben ik geen grote fan van Looper, maar Willis was er wel goed in ja.

NieuwsFilm

meest populair