Woody Allen's nieuwste film neemt afscheid van Bruce Willis

Zijn schema is te overvol geworden wegens het toneelstuk van Stephen Kings 'Misery.'

Irrational Man van Woody Allen is nog maar net in onze bioscopen uitgekomen en de regisseur is alweer bezig met de opnames van zijn nieuwe film, waarvan de titel en het plot nog onbekend is. Waar we wel van op de hoogte zijn is de cast die Allen bijeen heeft gebracht: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Corey Stoll, Parker Posey, Blake Lively en Paul Schneider hebben o.a. een aanstelling bemachtigd. Daar hoort in wezen Die Hard-ster Bruce Willis ook bij, maar die heeft het project nu moeten verlaten.

Deadline meldt als reden dat de Broadway theatershow Misery, naar het gelijknamige schrijfwerk van Stephen King, Willis' propvolle agenda confisqueert. Er gaan echter ook geruchten rond die beweren dat de acteur ontslagen zou zijn door de regisseur. De website geeft aan dat er in ieder geval levendig gezocht wordt naar een vervanger, om op schema te blijven met de productie.

Het vertrek van Willis komt enigszins ongelegen, omdat er eergisteren nog setfoto's van het komische drama opdoken met niemand minder dan Bruce Willis in kostuum. Bekijk de plaatjes hier beneden, waaruit we mogelijk kunnen concluderen rondom welke tijdsperiode de laatste prent van Woody Allen geschiedt.














NieuwsFilm

meest populair