Teams Captain America en Iron Man in 'Civil War' onthuld!

Concept-art: welke helden komen recht tegenover elkaar te staan?

Nog geen maand geleden waren er geruchten over welke kant de verschillende superhelden kiezen in de strijd die ontstaat in de eerstvolgende Marvel Studios-film Captain America: Civil War tussen Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.). Nieuwe promo-art geeft nu duidelijkheid!

Ondanks dat onderstaande op dit moment nog gezien kan worden als een spoiler zal de promotiecampagne rond de film van het duo Anthony en Joe Russo zich vermoedelijk juist focussen op deze onderverdeling. De keuze om door te lezen/kijken is uiteraard aan jou...

Op basis van onderstaande drie concept-art kan opgemaakt worden dat Iron Man back-up krijgt van in ieder geval War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany). Captain America moet het doen met helden als Bucky Barnes (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) - met zijn Redwing -, Hawkeye (Jeremy Renner), Ant-man (Paul Rudd) en "nieuwkomer" Sharon Carter (Emily VanCamp).

Heel raar is deze onderverdeling overigens niet, aangezien Caps' team vooral bestaat uit S.H.I.E.L.D.-personages. Wel is duidelijk dat het nieuwe Avengers-team dat te zien was aan het einde van Age of Ultron geen eenheid vormt.

Klik voor een vergroting







Andere rollen in Civil War zijn voor Tom Holland (Spider-Man), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Frank Grillo (Crossbones), William Hurt (General Ross), Daniel Brühl (Baron Zemo) en Martin Freeman in een nog onbekende rol. De vraag is aan welke kant zij zullen staan, of dat zij zorgen voor een te verwachten subplot. Vanaf 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair