Vincent D'Onofrio maakt en speelt in western over Billy the Kid

Andere belangrijke rollen worden ingevuld door James Franco en Ethan Hawke.

Hoewel acteur Vincent D'Onofrio nog niet vaak werkzaam is geweest achter de camera, meldt JoBlo dat hij in The Kid een nieuw project heeft gevonden om te regisseren, en om in te spelen. De western biedt een alternatieve kijk op de legende van crimineel Billy the Kid, die op 21 jarige leeftijd het onderspit delfde door de hand van sheriff Pat Garrett in 1881.

De vrijgegeven samenvatting geeft vermakelijk genoeg aan dat de titel hoogstwaarschijnlijk niet op de bandiet slaat. We zullen een jong knulletje volgen, wiens vader door zijn oom vermoord is en diens zusje door dezelfde hufter in de prostitutie raakt. Woedend en buiten zichzelf gaat het jongetje op zoek naar Billy the Kid, zijn grote held, hopende dat de schutter zijn zusje kan redden. De revolverheld blijkt echter niets te zijn wat het jongetje dacht, behalve onverschillig en egoïstisch. In sheriff Pat Garrett vindt de jongeman daarentegen ware heldhaftigheid, wanneer de wetsdienaar de taak op zich neemt om broer en zus te herenigen.

Wie D'Onofrio zal belichamen is niet bekend. Hetzelfde geldt voor twee andere acteurs die ook aan het project zijn bevestigd: James Franco en Ethan Hawke. De Daredevil-acteur zal met behulp van het scenario van Andrew Lanham als regisseur optreden. Volgend jaar zullen we de beste man tevens in een andere bekende western zien, The Magnificent Seven.



NieuwsFilm

meest populair