Josh Brolin: Thanos brengt toorn naar Avengers

Hij heeft er zin in alle Avengers aan te pakken.

Volgend jaar moeten onder leiding van Joe en Anthony Russo de negen maanden durende opnames van de Avengers: Infinity War-delen van start gaan. De belangrijkste schurk van die films zal Thanos worden, een rol die gespeeld wordt door Josh Brolin. Met MTV vertelde hij over zijn rol.

”Ik weet niet wanneer ik weer te zien ben,” vertelde de acteur, die waarschijnlijk vóór Infinity War nog in een Marvel-film speelt. ”Dat is een vraag voor Kevin Feige. Ik ken het traject van wat ze doen, maar weet niet precies waar ik wel en niet in zit.”

”Ik houd ervan om straks naar een comic-winkel te kunnen lopen en dat iemand mij dan ziet en herkent als Thanos,” vertelde hij. ”Ik kan niet wachten op het ontzag dat ze dan vertonen. Ineens zien ze er ouder uit en weten ze niet meer wat ze moeten doen. Dat is leuk om mee te maken en ik heb erg veel respect voor die fans.”

Maar waar Brolin vooral naar kijkt, is het moment dat hij mag gaan vechten tegen alle Avengers. Een favoriete tegenstander heeft hij niet. ”Ik heb geen favoriet, want het komt neer op mij tegen hen allemaal. Ik denk dat ik daar vooral naar uit kijk. Het tegen hen allemaal op te nemen, stuk voor stuk. Ik breng toorn.”



NieuwsFilm

meest populair