Bill Murray over waarom hij toch een cameo heeft in de 'Ghostbusters'-reboot

Hij heeft er zelfs jaren over nagedacht.

Ondanks dat Bill Murray geen enorm voorstander was van een nieuw deel in de Ghostbusters-franchise werd onlangs bekend dat hij toch een cameo heeft in de Ghostbusters-reboot, met actrices Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones en Kate McKinnon in de voornaamste hoofdrollen. Murray gaf tekst en uitleg tegenover Vulture.

"Ik heb er lang over nagedacht," aldus Murray die een ander personage speelt dan Peter Venkman. "Vele, vele maanden... Nee, dat is niet waar. Zelfs jaren eerlijk gezegd. Het bleef aan me vreten en ik heb echt respect voor die meiden. En toen kreeg ik het gevoel dat er mogelijk slechte reviews of zo zouden verschijnen, met het idee dat ik de film niet zou goedkeuren of iets dergelijks."

Voor de cast en regisseur Paul Feig heeft Murray goede woorden over: Weet je, het was enorm aardig dat ze me vroegen en ik heb genoten erbij te zijn geweest. Ze zijn een grappige groep mensen en ze gaan succes hebben met dit project. Ik wilde ze niet overschaduwen en ik voel me er erg goed over."

De nieuwe Ghostbusters draait vanaf 21 juli 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair