Verschijningsdatum voor 'Jack Reacher 2'

The Last Samurai en Blood Diamond-regisseur Edward Zwick mag aan de bak.

Paramount Pictures heeft een verschijningsdatum bekendgemaakt voor het vervolg op Jack Reacher. Regisseur Edward Zwick (Shakespeare in Love, Blood Diamond) zal de film moeten afronden voor 21 oktober 2016.

Uiteraard keert Tom Cruise in Jack Reacher 2 terug in de titelrol. De film leek lange tijd de titel Jack Reacher: Never Go Back te krijgen, aangezien de film naar verluidt een verfilming wordt van Lee Childs boek 'Never Go Back' uit 2013, het achttiende deel in de boekenreeks rond Jack Reacher.

In Never Go Back vertrekt Jack Reacher naar zijn vroegere militaire basis in Virginia. Eenmaal daar wordt hij onderdeel van een complot en vervolgens moet hij zijn naam zuiveren voordat hij het leger, de FBI, de politie en een groep criminelen hem weten te achterhalen. Cobie Smulders zou in onderhandeling zijn voor een rol.

Op de datum stond eerder Warner Bros.’ rampenfilm Geostorm gepland. Deze werd eerder deze week verplaatst naar januari 2017. Wel zal de tweede Jack Reacher het moeten opnemen tegen twee andere vervolgfilms, namelijk Ouija 2 en Underworld 5.



NieuwsFilm

meest populair